Van den Berg Agenturen voorheen

Johan Verboom Agenturen

In 1962 richtte de  heer C.A. Figee de gelijknamige handelsonderneming C.A. Figee op. Vanuit zijn huis in Vlaardingen bediende hij klanten waarvan er velen nog steeds tot onze klantenkring behoren.

Na 24 jaar kwam hij,  in 1986 met zijn pensioen in zicht,  in contact met Johan Verboom, die geïnteresseerd was in overname van de handelsonderneming. Al snel kwam het tot een overeenkomst waarna Johan enige tijd bij de heer Figee ging meelopen om de klanten en het leveringspakket van de handelsonderneming te leren kennen.

Na een klein jaar nam Johan de handelsonderneming in 1987 officieel over en ging vanuit het pand van het familiebedrijf in Moerkapelle verder.

In 2003 werd de bedrijfsruimte van het familiebedrijf te klein en werd er een plan gemaakt om in Moordrecht nieuw te bouwen waar Johan met zijn bedrijf ook naar toe verhuisde. Daarvoor was de naam in 1999  al veranderd in Johan Verboom Agenturen. Hier bleef Johan Verboom Agenturen B.V. tot  juli 2017 gevestigd.

Vanaf juli 2017 gaat het bedrijf verder onder de naam Van den Berg Agenturen en is tevens verhuisd naar Rotterdam.

De fabrieken waarmee vanaf het begin werd samengewerkt  en vele klanten van het eerste uur  zijn nog steeds verbonden aan de onderneming.